Форум міста Луцьк

Форум міста Луцьк

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 04.06.2026 - 14:53:20
Сторінки:  1  

Видалення врослого нігтя — досвід

ПовідомленняАвтор

Питання щодо видалення врослого нігтя — призначили процедуру, трохи хвилююсь. Хотілось би зрозуміти: як проходить сам процес, чи боляче, скільки часу займає загоєння і що потрібно робити після? І чи можна одразу ходити чи потрібно якось обмежувати активність?

proROCK

Користувач

Статистика:
19.05.26 - 00:29:18 Повідомлення # 1
RE: Видалення врослого нігтя — досвід

Цілком зрозуміле хвилювання, але насправді лякатись особливо нема чого. Процедура видалення врослого нігтя проводиться під місцевою анестезією, тому під час самого втручання болю немає — є тільки легкий тиск. Тривалість залежить від методу і складності ситуації, але зазвичай це справа не більше ніж півгодини. Після процедури кілька днів є певний дискомфорт, особливо перший день-два, коли анестезія відходить. Взуття краще вибирати вільне, відкрите, щоб не тиснуло на палець. Активність варто обмежити на перші день-два, потім поступово повертатись до звичайного ритму. Головне — точно дотримуватись рекомендацій по догляду за раною.

GeceWeano

Користувач

Статистика:
19.05.26 - 00:55:38 Повідомлення # 2

Я проходила через це і можу сказати — найгірше це очікування, сама процедура виявилась набагато простішою. Мені зробили все акуратно, пояснили кожен крок, дали чіткий список рекомендацій додому. Перший день трохи боліло коли відійшла анестезія, але нічого критичного. Через тиждень вже забула про дискомфорт, а ще через кілька тижнів палець виглядав абсолютно нормально. Докладніше про саму процедуру і підготовку можна почитати тут: https://neovita.com.ua/service/koja/izbavitsya-ot-pryshchei

Подякували: Leorick, Moro, Ванина мама, SmiloFF, vicfrommogilev

Gromova1403

Користувач

Статистика:
19.05.26 - 01:30:39 Повідомлення # 3
Вибір ремінців для Samsung Galaxy Fit3 : Попередня темаНаступна тема: Старые колокольчики — что за находка
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Running on: phpBB 8.0.0